UniqAir sikrer indeklimaet

Vi danskere opholder os cirka 85% af vores hverdage inden døre. Derfor er indeklimaet i vores bygninger og luftkvaliteten på arbejdspladsen to meget vigtige faktorer for dit velbefindende og den almene sundhed. Afgasning af kemikalier fra nybyggeri, byggematerialer, vægge, inventar og tekstiler giver sundhedsproblemer. Det er ikke kun kræftfremkaldende stoffer
som formaldehyd, der er problematiske. Selv miljømærkede produkter med lav afgasning har en negativ indflydelse på den samlede luftkvalitet. Sammenblandingen af kemiske afgasninger fra forskellige kilder akkumulerer nemlig en cocktail-effekt, som vil udgøre et endnu større problem, hvis ikke det daglige indeklima sikres med en effektiv rensning af luften.

Færre sygedage og gladere medarbejdere

UniqAirs luftrensere filtrerer effektivt alle luftbårne sundhedsskadelige partikler og stoffer og sikrer alle, herunder jeres personale, helt ren luft, et sundt indeklima med færre sygedage og større glæde i hverdagen.

Ring på telefon 93857575 eller send en mail til ml@uniqair.dk og hør nærmere om jeres muligheder for at afprøve UniqAir’s luftrensere med aktivt kultilter uforpligtende i 2 uger.