Få enestående ren luft

Lider du af høfeber, pollenallergi eller er du overfølsom for støv eller andre luftbårne allergiaktiverende stoffer og partikler, så er der effektiv hjælp at hente. Indsæt UniqAir’s plug-and-go luftrensere der, hvor du opholder dig indendørs. Systemet filtrerer effektivt luften for skadelige organiske og uorganiske forbindelser, urenheder, støv og andre ultrafine partikler samtidig med, at systemet fjerner luftbårne bakterier, vira og toksiner. Det betyder en uovertruffen sikring af luftkvaliteten, og du får en enestående forbedring af dit daglige indeklima og kan dermed leve en mere normal tilværelse uden de sædvanlige allergiske reaktioner.

UniqAirs luftrensere filtrerer ikke alene skadelige urenheder i luften, organiske og uorganiske forbindelser, støv og skimmelsvampsporer og andre fine partikler – systemet fjerner også luftbårne bakterier, vira og toksiner.

Få den perfekte løsning både på kort og lang sigt

UniqAirs luftrensere med aktivt kulfilter er en effektiv og fleksibel hjælp til dine akutte indeklimaproblemer. UniqAir er ikke kun en perfekt førstehjælp og overgangsløsning. Ofte er indsættelse af UniqAirs luftrensere den mest økonomisk fordelagtige løsning – også på lang sigt.

Ring på telefon 93 857575 eller send en mail til ml@uniqair.dk og hør nærmere om mulighederne for at få løst jeres allergiproblemer.