Få enestående ren luft

Lider du af høfeber, pollen- og pelsdyrsallergi eller er du overfølsom for støv eller andre luftbårne allergiaktiverende stoffer, som udfordrer din glæde og produktivitet, så er der effektiv hjælp at hente. Indsæt UniqAir’s luftrensere i dit hjem eller på arbejdspladsen, hvor du opholder dig meget indedøre, så du kan leve en mere normal tilværelse uden dine sædvanlige allergiske reaktioner som høfeber (fx tilstoppet og rindende næse, nys og kløe i øjnene), astma (fx hoste, pibende vejrtrækning, trykken for brystet) og nældefeber eller anden hudreaktion.

Systemet filtrerer effektivt luften for urenheder, støv og ultrafine partikler, men også skadelige organiske og uorganiske forbindelser, samtidig med, at systemet fjerner luftbårne bakterier, vira og toksiner. Det betyder en uovertruffen sikring af luftkvaliteten, og du får en enestående forbedring af dit daglige indeklima og færre sygedage.  

Ren og sund luft giver også bedre søvn, mere energi i hverdagen og er af stor betydning for din trivsel.

Få den perfekte løsning både på kort og lang sigt

UniqAirs luftrensere med aktivt kulfilter er en effektiv og fleksibel hjælp til dine akutte indeklimaproblemer. UniqAir er ikke kun en perfekt førstehjælp og overgangsløsning. Ofte er indsættelse af UniqAirs luftrensere den mest økonomisk fordelagtige løsning – også på lang sigt sammenlignet med store etablerings- og driftomkostninger ved andre alternative løsninger.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en luftrenser, husk altid at vælge en luftrenser med højeffektivt partikelfilter, et kraftigt aktivt kulfilter til fjernelse af et bredt spektrum af gasser og en luftrenser, som ikke selv afgiver biprodukter eller skadelige stoffer.

UniqAir’s luftrensere har et af verdens mest effektive aktive kulfiltersystemer. Det giver 100% ren luft og et enestående sundt indeklima. UniqAir’s luftrensere er meget økonomiske i drift, yderst enkle at betjene, kræver ingen vedligeholdelse ud over udskiftning af filtre et par gange årligt. Pro-modellerne kommer tilmed på hjul som standard og er hermed nemme at flytte rundt mellem flere udsatte lokaler.

Prøv en UniqAir luftrenser uforpligtende i syv dage

Når du først har oplevet, hvor lydløse og effektive UniqAir’s luftrensere er, er du ikke i tvivl. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få en luftrenser på prøve inden du beslutter dig for at leje eller købe.

Har du store problemer med allergi, kan du afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis. 9 ud af 10 personer, som har ubehagelige allergiske reaktioner vælger at beholde vores luftrensere efter afprøvning. Senest har vi hjulpet en familie i Storkøbenhavn, hvor tre allergikere alle havde så store udfordringer med byggestøv efter en renovering, at de ikke længere kunne være i deres bolig.

Bestil gratis afprøvning her

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk