Genopret det sunde indklima her- og nu

Finske UniqAir har udviklet et af verdens mest effektive luftrensesystemer med aktivt kulfilter til fjernelse af biologisk og kemisk forurenet luft i alle typer af indemiljøer.

Begræns luftbåren smittespredning med UniqAir’s luftrensere. De fjerner effektivt røg- og støvpartikler, skimmelsvampsporer, sundhedsskadelig
afgasning fra byggematerialer, vægge, inventar og tekstiler — samt luftbårne bakterier, vira og toksiner.

Og så er systemet elegant, lydsvagt og super brugervenligt. Luftrensesystemet produceres som standard med en unik kombination af højeffektive kul- og EPA-filtre, der renser luften for 99.9% af alle synlige og usynlige partikler samt 100% af forurenende luftarter.

Enestående ren luft

UniqAir’s udviklingsafdeling har samarbejdet med forsvaret i Finland og trukket på deres omfattende ekspertise vedrørende filtersystemer mod bakteriologiske og kemiske våben.

Luftrensesystemet beskytter effektivt mod luftbårne sundhedsskadelige partikler og stoffer og sikrer alle, herunder personale, et sundt indeklima med færre sygedage og større glæde i hverdagen.

Ring på telefon 93857575 eller send en mail til ml@uniqair.dk og hør nærmere om jeres muligheder for at afprøve UniqAir’s luftrensere med aktivt kulfilter uforpligtende i 2 uger.