Genopret det sunde indklima her- og nu

Finske UniqAir har udviklet et af verdens mest effektive luftrensesystemer med aktivt kulfilter til fjernelse af biologisk og kemisk forurenet luft i alle typer af indemiljøer.

Begræns luftbåren smittespredning med UniqAir’s luftrensere. De fjerner effektivt røg- og støvpartikler, skimmelsvampsporer, sundhedsskadelig
afgasning fra byggematerialer, vægge, inventar og tekstiler — samt luftbårne bakterier, vira og toksiner.

Og så er systemet elegant, lydsvagt og super brugervenligt. Luftrensesystemet produceres som standard med en unik kombination af højeffektive kul- og EPA-filtre, der renser luften for 99.9% af alle synlige og usynlige partikler samt 100% af forurenende luftarter.

Enestående ren luft

UniqAir’s udviklingsafdeling har samarbejdet med forsvaret i Finland og trukket på deres omfattende ekspertise vedrørende filtersystemer mod bakteriologiske og kemiske våben.

Luftrensesystemet beskytter effektivt mod luftbårne sundhedsskadelige partikler og stoffer og sikrer alle, herunder personale, et sundt indeklima med færre sygedage og større glæde i hverdagen.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en luftrenser, husk altid at vælge en luftrenser med højeffektivt partikelfilter, et kraftigt aktivt kulfilter til fjernelse af et bredt spektrum af gasser og en luftrenser, som ikke selv afgiver biprodukter eller skadelige stoffer.

UniqAir’s luftrensere har et af verdens mest effektive aktive kulfiltersystemer. Det giver 100% ren luft og et enestående sundt indeklima. UniqAir’s luftrensere er meget økonomiske i drift, yderst enkle at betjene, kræver ingen vedligeholdelse ud over udskiftning af filtre et par gange årligt. Pro-modellerne kommer tilmed på hjul som standard og er hermed nemme at flytte rundt i venteværelser, fællesarealer og , kontorer og klassel.

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit i en uge

Når du først har oplevet, hvor lydløse og effektive UniqAir’s lufterensere er, er du ikke i tvivl. Derfor har vi gjort det nemt at få en luftrenser på prøve. Du kan afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis.

Har du problemer med højt sygefravær, kan du afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis. 9 ud af 10 personer, som har problemer med luftbårne vira og bakterier vælger at beholde vores luftrensere efter afprøvning, da de oplever en hurtig forbedring af indeklimaet og reduktion af sygefraværet.

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk