Genopret det sunde indklima her- og nu

Finske UniqAir har udviklet et af verdens mest effektive luftrensesystemer med aktivt kulfilter til fjernelse af biologisk og kemisk forurenet luft, herunder corona-virus, COVID-19 og SARS-CoV-2, i alle typer af indemiljøer.

Begræns luftbåren smittespredning med UniqAir’s luftrensere. De fjerner effektivt luftbårne bakterier, vira og toksiner i særligt udsatte miljøer hvor mange mennesker er samlet eller opholder sig. Dette er særligt gældende for hospitaler, apoteker, lægekliniker, restauranter, caféer samt stormagasiner.

Og så er systemet elegant, lydsvagt og super brugervenligt. Luftrensesystemet produceres som standard med en unik kombination af højeffektive kul- og EPA-filtre, der renser luften for 99.9% af alle synlige og usynlige partikler samt 100% af forurenende luftarter.

Enestående ren luft

UniqAir’s udviklingsafdeling har samarbejdet med forsvaret i Finland og trukket på deres omfattende ekspertise vedrørende filtersystemer mod bakteriologiske og kemiske våben.

Luftrensesystemet beskytter effektivt mod luftbåren corona-virus, COVID-19 og SARS-CoV-2 og andre partikler i størrelsesspektret 90-120 nm (0,09-0,12 µm). Dette sikrer alle, herunder personale med stor kontaktflade mod smittespredning.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en luftrenser, husk altid at vælge en luftrenser med højeffektivt partikelfilter, et kraftigt aktivt kulfilter til fjernelse af et bredt spektrum af gasser og en luftrenser, som ikke selv afgiver biprodukter eller skadelige stoffer.

UniqAir’s luftrensere har et af verdens mest effektive aktive kulfiltersystemer. Det giver 100% ren luft og et enestående sundt indeklima. UniqAir’s luftrensere er meget økonomiske i drift, yderst enkle at betjene, kræver ingen vedligeholdelse ud over udskiftning af filtre et par gange årligt. Pro-modellerne kommer tilmed på hjul som standard og er hermed nemme at flytte rundt i venteværelser, fællesarealer og , kontorer og klassel.

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit i en uge

Når du først har oplevet, hvor lydløse og effektive UniqAir’s lufterensere er, er du ikke i tvivl. Derfor har vi gjort det nemt at få en luftrenser på prøve. Du kan afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis.

Har du problemer med højt sygefravær, kan du afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis. 9 ud af 10 personer, som har problemer med luftbårne vira og bakterier vælger at beholde vores luftrensere efter afprøvning, da de oplever en hurtig forbedring af indeklimaet og reduktion af sygefraværet.

Bestil gratis afprøvning her

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk