Få hurtig bugt med allergiske reaktioner og vind tid til at finde en løsning

Hvis du har fået konstateret skimmelsvamp på din arbejdsplads eller i dit hjem, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at flytte lokaler. Indsæt UniqAir’s luftrensere og vind tid til at finde kilden og en løsnings mens du trygt kan fortsætte den daglige brug af lokalerne. Selvom kilden til skimmelvæksten er fjernet, og skimmelsvampen er tørret ud kan du fortsat opleve ubehagelige allergiske reaktioner, hvis du er særlig udsat eller allergisk overfor skimmelsvamp.

UniqAir har et af verdens mest effektive filtersystemer. Det fjerner 99.9% af synlige og usynlige partikler samt 100% af forurenende luftarter. UniqAir filtrerer ikke alene skadelige urenheder i luften, organiske og uorganiske forbindelser, støv og pollen, skimmelsvamp og andre sundhedsskadelige partikler, det fjerner også vira, bakterier og toksiner. Det betyder, at lugtgener af gammel kælder, de luftbårne sporer og de giftige gasarter, som skimmelsvampen afgiver, bliver fjernet effektivt med UniqAir’s uovertrufne trippel filtersystem og dine allergiske reaktioner hurtigt forsvinder.

Mistanke om skimmelsvamp eller allergi

Der findes et utal af skimmelsvampearter i naturen. De fleste er uskadelige, mens nogle er sundshedsfarlige for mennesker, der reagerer allergisk overfor de luftbårne svampesporer. De bliver et problem når, de begynder at vokse indenfor og særligt, når de sker i det skjulte fx. under dit trægulv, bag den indvendige isolering eller over dit nedhængte loft. Skimmelsvampene udsender partikler og kemiske forbindelser. Ved indånding kan du opleve symptomer som:

  • hoste
  • åndedrætsbesvær
  • snue
  • kløen i øjnene
  • udslet på huden
  • hovedpine og træthed
  • koncentrationsbesvær
  • hukommelsesbesvær
  • svimmelhed og almen utilpashed

Hvis du overvejer at anskaffe dig en luftrenser, husk altid at vælge en luftrenser med højeffektivt partikelfilter, et kraftigt aktivt kulfilter til fjernelse af et bredt spektrum af gasser og en luftrenser, som ikke selv afgiver biprodukter eller skadelige stoffer.

UniqAir’s luftrensere har et af verdens mest effektive aktive kulfiltersystemer. Det giver 100% ren luft og et enestående sundt indeklima. UniqAir’s luftrensere er meget økonomiske i drift, yderst enkle at betjene, kræver ingen vedligeholdelse ud over udskiftning af filtre et par gange årligt. Pro-modellerne kommer tilmed på hjul som standard og er hermed nemme at flytte rundt mellem flere udsatte lokaler.

Prøv en UniqAir luftrenser uforpligtende i syv dage

Når du først har oplevet, hvor lydløse og effektive UniqAir’s luftrensere er, er du ikke i tvivl. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få en luftrenser på prøve inden du beslutter dig for at leje eller købe.

Har du problemer med skimmelsvamp, kan du afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis. 9 ud af 10 personer, som har problemer med skimmelsvamp vælger at beholde vores luftrensere efter afprøvning, da det ofte kan være en lang og kompleks process at få en fagperson til at klarlægge årsagen, tage prøver, analysere, finde kilden, afdække, rive ned, afrense, foretage kvalitetskontrol og slutrengøring.

Senest har UniqAir’s luftrensere hjulpet en familie på Sjælland, hvor faren og sønnen var utrolig plaget af hoste og svien i øjnene, når de opholdt sig i deres skimmelramte soveværelser samt en præst i en kirke i Midtjylland, som oplevede så kraftige influenza lignende symptomer efter en skimmel i sin bolig, at hun ikke længere kunne passe sit arbejde, som hun ellers var utrolig glad for.

Bestil gratis afprøvning her

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk