Få hurtig bugt med skimmelsvampproblemer

Hvis I har fået konstateret skimmelsvamp i jeres lokaler, behøver I ikke flytte ud, imens problemerne udbedres. Indsæt flytbare plug-and-go UniqAir luftrensere med aktivt kulfilter og fortsæt trygt det daglige brug af lokalet.

UniqAir har et af verdens mest effektive filtersystemer. Det fjerner 99.9% af synlige og usynlige partikler samt 100% af forurenende luftarter. UniqAir filtrerer ikke alene skadelige urenheder i luften, organiske og uorganiske forbindelser, støv og pollen, skimmelsvamp og andre sundhedsskadelige partikler, det fjerner også vira, bakterier og toksiner. Det betyder, at lugtgener, de luftbårne giftige sporer og de giftige gasarter, som skimmelsvampen afgiver, bliver fjernet effektivt med UniqAir’s uovertrufne trippel filtersystem, og I får hurtigt jeres sunde indeklima tilbage.

Mistanke om skimmelsvamp

Der findes et utal af skimmelsvampearter i naturen. De fleste er uskadelige, mens nogle er sundshedsfarlige for mennesker, der reagerer allergisk overfor de luftbårne svampesporer.

De mest almindelige symptomer på allergiske reaktioner overfor giftige
skimmelsvampesporer er;

  • hovedpine og træthed
  • koncentrationsbesvær
  • hukommelsesbesvær
  • svimmelhed og almen utilpashed

Har I mistanke om, at I har skimmelsvamp i jeres lokaler, så prøv UniqAir’s luftrensere med aktivt kulfilter uforpligtende i 2 uger. Ring på telefon 93 857575 eller send en mail til ml@uniqair.dk og hør nærmere om jeres muligheder.