UniqAir fjerner alle sundhedsskadelige partikler, gasser og lugtgener ved tobaksrøg

Hvis du overvejer at anskaffe en luftrenser til fjernelse af tobaksrøg, bør du vælge en type, som udover et højeffektivt partikelfilter har et kraftigt kulfilter fordi, det er det filtersystem, som bedst fjerner alle synlige og usynlige sundhedsskadelige gasser, lugtgener fra tobaksrøg og allergiske symptomer i øjne, næste og svælg.

UniqAir’s luftrensere, der er konstrueret med en kombination af for-, EPA og aktivt kulfiltrer, opfanger med 99,9% sikkerhed alle sundhedsskadelige tobakspartikler, som du og dine kollegaer eller plejeansatte bliver udsat for og 100 % af de farlige gasser, når I besøger rygerborgere i deres bolig på plejecentrene eller private hjem. Selv ved kortvarige besøg påvirkes luftvejene negativt. Men især hvis der er regelmæssig og daglig borgerkontakt med rygere øges risikoen markant for at udvikle kroniske sygdomme.

Undersøgelser viser, at tobaksforurenet luft og gamle røgpartikler udgør en dokumenteret sundhedsrisiko for personale, der løbende udsættes for passiv rygning i borgernes hjem. American Lung Association har påvist, at der f.eks. i cigaretter tilsættes op til 600 forskellige ingredienser. Når tobakken afbrændes udvikles mere end 7000 kemiske forbindelser, heraf mere end 60 som er kendt for at være giftige og kraftfremkaldende. Et stort antal af netop disse kemikalier bindes til røgpartiklerne og resten optræder som gasser, hvoraf de mest kendte ud over Nikotin, Tjære og Kulilte er Ammoniak, Formaldehyd, Bly, Acetone, Cadmium og Toulen.

Tobaksrøg giver ikke kun lugtgener

De skadelige kemikalier fra tobaksrøg optages også gennem huden. Nikotin spredes ud i hele kroppen, til lever, nyre, milt, lunger og hjerne. Det ophobes i mavesyre, spyt, brystmælk og muskler. Eksempelvis hos gravide kan nikotin måles i fosterblod og fostervand. Udluftning flere gange daglig løser ikke sundhedsproblemet, idet de farlige partikler via tjæren binder sig til vægge, møbler og tøj.

Heldigvis kan du nu med vores effektive luftrensere opnå en hurtig løsning på problemet. Med UniqAir’s specialudviklede filtersystem renses luften helt for sundhedsskadelige tobakspartikler og gasser, og du får et sundt og rart arbejdsmiljø samtidig med, at den gensidige smittefare fra luftbåren vira og bakterier ved sygdom reduceres, så du og dine kolleger får færre sygedage.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en luftrenser, husk altid at vælge en luftrenser med højeffektivt partikelfilter, et kraftigt aktivt kulfilter til fjernelse af et bredt spektrum af gasser og en luftrenser, som ikke selv afgiver biprodukter eller skadelige stoffer.

UniqAir’s luftrensere har et af verdens mest effektive aktive kulfiltersystemer. Det giver 100% ren luft og et enestående sundt indeklima. UniqAir’s luftrensere er meget økonomiske i drift, yderst enkle at betjene, kræver ingen vedligeholdelse ud over udskiftning af filtre et par gange årligt. Pro-modellerne kommer tilmed på hjul som standard og er hermed nemme at flytte rundt mellem fællesarealer på plejehjem og i bofællesskaber.

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit i en uge

Når du først har oplevet, hvor lydløse og effektive UniqAir’s lufterensere er, er du ikke i tvivl. Derfor har vi gjort det nemt at få en luftrenser på prøve. Du kan afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis.

Har du problemer med tobaksrøg, kan du afprøve en af vores ledige modeller helt uforpligtende og gratis. 9 ud af 10 personer, som har problemer med allergiske reaktioner og lugtgener vælger at beholde vores luftrensere efter afprøvning, da de oplever en hurtigt forbedring af arbejdsmiljøet og indeklimaet.

Bestil gratis afprøvning her

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk