Ønsker du at afprøve en luftrenser?

At finde den rigtige løsning til din indeklimaudfordring og vælge den rigtige luftrenser i markedet med mange forskellige teknologier kan være utrolig svært. Derfor tilbyder UniqAir gratis afprøvning før du lejer eller køber vores luftrensere.

Vil du bestille en af vores ledige luftrensere til afhentning og afprøvning fra et af vores tre regionale Click / Collect centre i Aarhus, Odense og i Solrød? – så fortæl os om dine udfordringer i formularen og bliv kontaktet vedrørende afprøvning af en af UniqAir’s ledige luftrensere uforpligtende i op til 7 dage.

Privatpersoner betaler et depositum på en måneds leje inden afhentning, som du får retur efter aflevering i rimelig stand. For virksomheder og  offentlig organisationer opkræves depositum først ved indgåelse af lejeaftale. 

Ønsker du tilbud på akut levering, rådgivning, prøvetagning eller indeklimamåling i forbindelse med den gratis afprøvning, kan du nævne det i kommentarfeltet.

 

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 93 85 75 75

Udfyld formularen

Har du brug for hjælp?

Ring til os på +45 93 85 75 75

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk