Uniq

UniqAir lancerer ny elegant og mindre luftrenser til dit hjem.

Oplev, hvordan færre allergiske symptomer og et bedre indeklima giver dig mere energi og forbedre din koncentrationsevne. UniqAir fjerner hurtigt og effektivt forurende partikler fra lys, brændeovne, støv, pollen, så du kan nyde livet forbedre din søvnkvalitet.

Ren indeluft er en del familiens velvære

UniQ er en effektiv luftrenser til dit hjem og kontor. Den fjerner hurtigt og effektiv alle urenheder som støv, kædedyr, pollen, afgasning fra flygtige organiske forbindelser (VOCs), toxiner og lugte samt skimmelsporer, bakterier og vira.

UniQ kan placeres enten på gulv, bord eller møbel med den medfølgende stand eller monteres på væggen ved bestilling af beslag som tilbehør. Luftrenseren sættes i stikkontakten og kan nemt flyttes fra et sted til et andet. Det elegante design og udskiftelige panel sikre at den nemt skræddersyes og passer ind i indretningen af dit hjem eller kontor.

Testet af førende danske og finske forskningsinstitutioner.

UniQ fjerner:

Tre højeffektive filtre

Let at starte. Let at bruge.
Nem at vedligeholde.

Hvad kan forårsage problemer med indeklimaet
og give ubehagelige allergiske reaktioner i dit hjem?

sofa-double 2Created with Sketch.

Afgasning fra gulve, møbler, maling og inventar

spa-candleCreated with Sketch.

Røgpartikler fra lys og brændeovne

dog 2Created with Sketch.

Hår og skæl fra dit kæledyr

ecology-leaf-settingsCreated with Sketch.

Kemiske stoffer fra vaske- og rengøringsmidler

Group 29Created with Sketch.

Byggestøv fra renovering

UniQ kan tilpasses indretningen af dit hjem

UniQ er nemt at placere på gulvet, et bord, en hylde eller monteret på beslag på væggen. Luftrenseren kommer i flere forskellige farver, så den kan skræddersyes og tilpasses indretningen af dit hjem.

Ønsker du at afprøve en luftrenser?

Vi tilbyder afprøvning før du køber eller lejer vores luftrensere.

Vil du lave aftale om afhentning og returnering i Solrød, Trekantområdet eller Aarhus? – Betaler du kun et depositum på 2.000 + moms, som du får retur efter aflevering.

Ønsker du tilbud på levering og vejledning i, hvordan du opnår det bedste resultat – Betaler du det aftalte ved bestilling.

Udfyld formularen for at høre mere om mulighederne for at afprøve UniqAirs luftrensesystem uforpligtende i op til 7 dage:

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk