Om UniqAir

UniqAir er en finsk cleantech virksomhed, der fremstiller specialudviklede luftrensere med forskellige størrelse og udformning til både den offentlige og private sektor.

Filterteknologien blev udviklet på baggrund af militær forskning med det formål at reducere synlige og usynlige røgpartikler, kemiske og biologiske forurenet luft samt kraftige lugtgener.

UniqAir er Finlands største producent af luftrenserne med en årlig omsætning på mere end 20 millioner kroner. Fabrikken vedligeholder mere end 1.500 aktive luftrensere på hospitaler, plejehjem, uddannelsesinstitutioner, industrivirksomheder og i private hjem over hele Skandinavien. Siden 2018 har UniqAir været repræsenteret i Danmark og servicerer her både hospitaler, kommuner, forsvaret, den almene boligsektor, virksomheder og private.

Et udsnit af UniqAir's kunder

UniQ

Luftrenseren til hjemmet og plejeboliger.

UniqAir PRO

Luftrenseren til kontorer, offentlige institutioner og industrien.

Prøv en UniqAir luftrenser kvit og frit

Afprøv effekten af en af markedets mest effektive luftrensere uforpligtende i op til 7 dage. Fortæl os om dine udfordringer med indeklimaet og du vil blive kontaktet af en af vores rådgivere, så vi i samarbejde kan finde den optimale løsning på jeres udfordringer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på: +45 93 85 75 75

UniqAir Denmark
c/o Building Network

Blokhusvej 19
DK-2680 Solrød Strand
CVR: 34078661

Telefon: +45 93 85 75 75
E-mail: ml@uniqair.dk